Набери и затвори

Белопопци сервиз лепене ремонт възстановяване спукани автостъкла


Варна сервиз лепене ремонт спукани автостъкла


Враца сервиз лепене ремонт спукани автостъкла

Белгия сервиз лепене ремонт спукани автостъкла


Горна Баня сервиз лепене ремонт спукани автостъкла


Горни Богров сервиз лепене ремонт спукани автостъкла


GRAVENHAGE ХОЛАНДИЯ сервиз лепене ремонт възстановяване спукани автостъкла


Долна Митрополия сервиз лепене ремонт спукани автостъкла


Дерби сервиз лепене ремонт спукани автостъкла


Климент сервиз лепене ремонт спукани автостъкла


Луковит сервиз лепене ремонт спукани автостъкла


London windscreen repair сервиз лепене ремонт възстановяване спукани автостъкла


Мизия сервиз ремонт лепене и възстановяване на спукани автостъкла


Възстановяване ремонт лепене на Спукано автостъкло сервиз Павликени


Пазарджик сервиз възстановяване лепене ремонт спукани автостъкла


PARE BRISE PARIS сервиз възстановяване лепене ремонт спукани автостъкла


Перник сервиз ремонт лепене и възстановяване на спукани автостъкла


Плевен сервиз възстановяване лепене ремонт спукани автостъкла


Плевен сервиз възстановяване лепене ремонт спукани автостъкла


Пловдив сервиз възстановяване лепене ремонт спукани автостъкла


Разград сервиз възстановяване лепене ремонт спукани автостъкла

Сандански сервиз възстановяване лепене ремонт спукани автостъкла


Силистра сервиз лепене ремонт спукани автостъкла


Сливница сервиз лепене ремонт спукани автостъкла


София сервиз възстановяване лепене ремонт спукани автостъкла

София сервиз възстановяване лепене ремонт спукани автостъклаЦеново сервиз лепене ремонт спукани възстановяване автостъкла

Червен Бряг сервиз лепене ремонт спукани възстановяване автостъкла

Ямбол сервиз лепене и възстановяване ремонт на спукани автостъла
 
 
 

НОВИНИ
 

БЮЛЕТИН № 3

11.12.2022г.

София сервиз възстановяване лепене ремонт спукани автостъкла

БЮЛЕТИН № 2 / 20.11.2018г.

На вниманието на всички потребители търсещи услугата възстановяване на спукани автостъкла !

На пазара се появяват пластмасови спринцовки и болтове с вендузи. Към тях са добавени лепило и други помощни средства. Нещата, които се предлагат имат претенцията в рекламни видеоклипове да предложат самостоятелно възстановяване на спукано стъкло. Драги клиенти, не е възможно без познания и професионална техника да заздравите, а още по-малко да заличите спуквания по предните стъкла на автомобилите си. Тази дейност сама по себе си изглежда безобидно действие, с което бихте си отремонтирали стъклото. Това е трудно даже на "професионалисти" с професионална техника да го направят  задоволително. Изисква се много обучение, практика и поне година напътствие от опитен обучаващ, за да се достигне ниво на средно равнище.

НО, АКО ВЕЧЕ СТЕ НАПРАВИЛИ ГРЕШКАТА ДА ПРОБВАТЕ, МОЛЯ НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ТЕХНИЦИ, ЗАЩОТО ПРОЦЕСЪТ Е НЕОБРАТИМ И ПОВТОРНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  Е НЕВЪЗМОЖНО!


БЮЛЕТИН № 1 / 08.09.2018г.

 

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СПУКАНИ АВТОСТЪКЛА Е ДЕЙНОСТ СВЪРЗАНА С УМЕНИЕТО НА ЧОВЕК ДА ИНТЕРПРЕТИРА МНОГО ВИДИМИ СИГНАЛИ НА СПУКВАНИЯ ПО МАТЕРИЯТА СТЪКЛО.   НАСОЧВАНЕТО НА НАЛИЧНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ С ОПРЕДЕЛЕНИ ДЕЙСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЯ ЗА ЗАЗДРАВЯВАНЕТО И ЗАЛИЧАВАНЕТО НА ПОРАЖЕНИЯТА .

В ЕЖЕДНЕВИЕТО НА ЧОВЕК, ИЗВЪРШВАНЕТО НА ДЕЙНОСТИ Е СВЪРЗАНО С ПРЕДСТАВАТА НА СЪЗНАНИЕТО ДА ОБХВАНЕ ПО ОБЕМ МАТЕРИЯ И РАБОТА. 

НАБЛЮДЕНИЕТО НА ТЕХНИК, ИЗВЪРВАЩ РЕМОНТ НА СПУКАНО СТЪКЛО, САМО ПО СЕБЕ СИ ПРЕДИЗВИКВА ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБХВАНАТО БЕЗ ОСОБЕНИ ПРОБЛЕМИ.

НЯКОИ ЧОВЕШКИ ДЕЙНОСТИ СА ТВЪРДЕ ОБЕМИСТИ И ТРУДОЕМКИ В МАТЕРИЯТА, ЗА ТОВА ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ БЪРЗО ГУБИ ИНТЕРЕС.  ДА  ПОРАДИ НУЖДА ОТ МНОГО ПАРИ, МНОГО ТРУД, МНОГО ХОРА , МНОГО ЗНАНИЕ И ОЩЕ МНОГО, МНОГО НЕЩА.

ТЪКМО ТОВА ПОВЕДЕНИЕ НА УМА ПРЕДИЗВИКВА ФОКУСИРАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО У НАБЛУДАВАЩИЯ БИЗНЕСА ЛЕПЕНЕ НА СПУКАНИ АВТОСТЪКЛА.

ТОЧНО ТАЗИ ПРЕДСТАВА ЗА НЕЩАТА ВКАРВА ЧОВЕК В ИЗМАМНА СПИРАЛА.

АКО ОБЕКТЪТ НА ТРУД Е ПРЕКАЛЕНО ОБЕМИСТ - ИНДИВИДЪТ ПРЕЦЕНЯВА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОБХВАНЕ. А ЛЕПЕНЕТО НА СТЪКЛА Е ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ЩЕ МУ ДАДЕ ШАНС ДА ОВЛАДЕЕ КАКТО МАТЕРИЯТА И ЗНАНИЕТО, ТАКА И ФИНАНСОВОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ . НО ТОВА НЕ Е ТОЧНО ТАКА. 

ОТ 22 ГОДИШНИЯ  ОПИТ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ, ЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ОБЕМИСТИТЕ ДЕЙНОСТИ И МАТЕРИИ, ЛЕПЕНЕТО НА СПУКАНИ АВТОСТЪКЛА Е МИКРО СВЯТ. 

1. ТУК НЕ МОЖЕ С ГОЛА РЪКА ДА ПИПНЕМ И ОПРАВИМ НЕЩАТА МАКАР И ДА ОСЪЗНАВАМЕ КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА.  МЕЖДУ ПРОБЛЕМА И ЧОВЕКА, КОЙТО РАМОНТИРА СТЪКЛОТО, СЕ НАМИРАТ ИНСТРУМЕНТИТЕ .  А ТЕ СА ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО РАЗРЕШАВА ПРОБЛЕМА И ВЪЗДЕЙСТВАТ НА МАТЕРИЯТА СТЪКЛО . 

2.  МАТЕРИЯТА СТЪКЛО НИ ОБГРЪЩА ВСЕ ПОВЕЧЕ В ЕЖЕДНЕВИЕТО, НО ВЪПРЕКИ ТОВА ЧОВЕК  СИ НЯМА И НАЙ-МАЛКА ПРЕДСТАВА НА КАКВИ ЗАКОНИ СЕ ПОДЧИНЯВА  ВЕЩЕСТВОТО НАРЕЧЕНО КРИСТАЛ.

3.  НАБЛЮДЕНИЕТО ОТ РАЗЛИЧНИ РЕКЛАМНИ ИЗТОЧНИЦИ КАРА СЪЗНАНИЕТО ДА ПРЕДПОЛАГА, ЧЕ САМО НАЛИЧНОСТТА НА ИНСТРУМЕНТИ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ПОЛУЧИ ЛЕСНО И БЪРЗО РЕМОНТЪТ.  НО ТОЧНО ТОВА  ПРЕДИЗВИКВА ГРЕШКА, КОЯТО ЧОВЕК ПРАВИ  ЗАКУПУВАЙКИ ИНСТРУМЕНТ, ДО КОЙТО МОЖЕ НАЙ-ЛЕСНО И ЕВТИНО ДА СЕ ДОБЕРЕ.

ТАКА ЗАПОЧВА ХОДЕНЕТО ПО МЪКИТЕ:

1. НЯМА КАК ДА СЕ ЗНАЕ КОИ ИНСТРУМЕНТИ СА НАЙ-ДОБРИ ОТ ЧОВЕК НЕПОЗНАВАЩ  МАТЕРИЯТА.  ЗА ТОВА СЕ ЗАКУПУВА НАЙ-ЕВТИНИЯТ ВАРИЯНТ.  АКО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОБЕРЕ ЧОВЕК ДО НАЙ-ЕВТИНИЯ, КУПУВА ВЪЗМОЖНИЯ ДО КОЙТО МОЖЕ.  И ДА,  АМА НЕ .  ОКАЗВА СЕ, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА КАКТО Е ОТ РЕКЛАМИТЕ. 

2.КАТО ВСЯКО ЗАНИМАНИЕ И ТУК СЕ ИСКАТ СПЕЦЯЛНИ УМЕНИЯ, МНОГО ЗНАНИЕ, ИНФОРМАЦИЯ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОПИТ . 

3. КАК И ПО КАКЪВ НАЧИН СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЛЕПИЛАТА.

4. ИНСТРУНЕНТИТЕ - КАК СЕ ИЗПОЛЗВАТ И ТЕХНИТЕ КАЧЕСТВА И ПАРАМЕРТИ НА ВЪЗМОЖНОСТИ.

5.  ПОМОЩНИТЕ СРЕДСТВА И АКСЕСОАРИ - КАКВО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ИМАТ .

6. КАКВО И КАК СЕ ИЗПОЛЗВА. ПРИ КАКВИ НУЖДИ .

ОВЛАДЯВАНЕТО НА ЗАНАЯТА Е ЕДИН ПРОЦЕС, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИДОБИЕ С ОПИТ.  АКО СЕ СМЯТА, ЧЕ ПРАКТИКАТА ЩЕ ДОНЕСЕ И ОПИТА, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЩЕ ИМА МНОГО НЕДОВОЛНИ КЛИЕНТИ.

ЗА ДА ОВЛАДЕЕ ЧОВЕК ЗАНАЯТА,ТОВА Е РАБОТА, НО ЗА ДА СЕ ИЗКАРВАТ ПАРИ ОТ ТОВА, ВЕЧЕ Е БИЗНЕС .  НЯМА КАК ДА СЕ ЗНАЕ КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРОБИЕ НА ДАДЕН ПАЗАР, АКО НЕ СИ ПРАКТИКУВАЛ ДО ТОЗИ МОМЕНТ ТАЗИ ДЕЙНОСТ.

ОТ 22 ГОДИШНИЯ СИ ОПИТ ПРЕПОРЪЧВАМЕ НА ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ТАЗИ ДОХОДНА И СВОБОДНА ПРОФЕСИЯ " ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СПУКАНИ АВТОСТЪКЛА " И ЖЕЛАЯТ ДА НАПРАВЯТ ЕДНА ПРОМЯНА В ЖИВОТА  ЗА СЕБЕ СИ,  СЕРВИЗА ИЛИ СВОЕТО СЕМЕЙСТВО - СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС. 

НИЕ ЩЕ СПОДЕЛИМ С ВАС ОПИТЪТ, ЗНАНИЕТО  КАКТО ЗА ЗАНАЯТА. И НАЙ ВАЖНОТО ДА СТАРТИРАТЕ ЕДИН УСПЕШЕН БИЗНЕС.  НЕ ПРАВЕТЕ КАКТО МНОГО ДРУГИ, ДА СИ КУПИТЕ ЕДИН КУФАР И ДА ГО ОСТАВИТЕ НА СТЕЛАЖА, КАТО ЕДИН СПОМЕН ЗА НЕПРАВИЛНА ИНВЕСТИЦИЯ.

Коректна фирма